Direktlänk till inlägg 27 april 2007

tralala

Av Hedvig - 27 april 2007 15:06

bytte bloggutseende nu igen... :) gillade inte det blåa, testar grönt ett tag :)

var på torget idag och sjöng, det var en massa barn där som sjöng... det har typ med 700-årsjubileet att göra, så vi sjöng en massa sånger med anknytning till stan. Basshunter var där, har såg rolig ut. Och tjejen som sjöng i Millas Mirakel, ni vet rytmen av ett regn. Konserten var jättekul, fast jag tappade rösten litegrann ;)
åt kebabrulle efter med sanna, hanna, felicia och ellen... men  sen var vi tvugna att gå tillbaks till skolan och ha matte... :P

ska på sahara hotnights-konsert den 5 maj... vad kul det ska bli! Deras nya skiva är underbar!!

till sist vill jag göra lite reklam för min kompis Cissis blogg. KLICKA HÄR för att komma dit... :) 

kramar 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se