Alla inlägg under april 2007

Av Hedvig - 2 april 2007 20:00

vill bara tips om en superbra låt som jag hörde på radio för ett tag sen; Maia Hirasawa "And I found this boy".

lyssna på den HÄR.

ANNONS
Av Hedvig - 2 april 2007 18:44

gjorde ett kort igår till min farfar som snart fyller år.

de mönstrade papprerna är från sassafras lass och rubriken och tagen från quickutz <3

ANNONS
Av Hedvig - 1 april 2007 19:34

kom just hem från ängelholm! vi var och kollade på skellefte aik och dom vann mot rögle, så nu är dom tillbaka i elitserien!!! om nån såg matchen på tv4+ så stod jag i AIK-klacken och hade rödvit palestinasjal :)

igår var jag i göteborg. bl. a. var vi på scrapmässan och jag köpte lite grejer; papper, blommor, chipboard... och mamma köpte en quickutz!!!! hon har funderat på att börja scrappa, och jag har tjatat om en quickutz :) och nu köpte hon en på scrapmässan, som jag får använda hur mycket jag vill! *lycklig* längst ner i inlägget finns bildbevis på den lilla sötisen ;)

köpte/fick lite annat i göteborg också. två jeans, palestinasjal och ett fint grönt armband :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se