Direktlänk till inlägg 19 juni 2007

Bytt utseende

Av Hedvig - 19 juni 2007 19:53

Jaaao man tröttnar ju.


Kollat igenom figurerna i Photoshop och lekt litegrann. Skoj var det :)

Nä, nu ska syrran ha datorn och jag ska ringa nån kompis o se vad dom gör imorrn... :D

 
ANNONS
 
Moira

Moira

19 juni 2007 20:01

Oj oj oj vad snygg det har blivit på den blogg :)
Gillar färgerna tillsammans.

http://moirasblogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

19 juni 2007 23:17

Så snyggt det var med svart, min älsklingsfärg!!!

 
Ojsan

Ojsan

20 juni 2007 08:41

Jättesnygga färger och jag ÄLSKAR figurerna!!!
Sååååå snygg!! Tack för hjälpen med min!!!

http://htto://ojsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Moira

20 juni 2007 09:50

Tack :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se