Direktlänk till inlägg 20 juni 2007

Tosselilla

Av Hedvig - 20 juni 2007 15:55

Titta. Jag har lyckats med det omöjliga. Jag har scannat in en layout. Scannat. Och den blev bra! Krääjsi.Förutom nån liten grej på nåt ställe blev den perfekt scannad!

Själva layouten då: Klassresa till Tosselilla (nöjespark utanför Tomelilla), glittriga bokstäver (skiitsnyggt!) rååsa (!), lite sytt, många foton, överfull, men jag blev nöjd :) Enjåjj. 

 
ANNONS
 
Ojsan

Ojsan

20 juni 2007 21:07

Jättesnygg!!

http://ojsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamsen

20 juni 2007 21:16

Fin LO. Önskar att jag hade tid och göra nåt snyggt jag också, min julklapp behöver fyllas!!

 
Sara

Sara

24 juni 2007 17:42

fiiin lo:D

http://saraa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se