Direktlänk till inlägg 21 juni 2007

una layouta por favor

Av Hedvig - 21 juni 2007 10:58

(japp, detta är en multikulturell blögg. igår hade jag en rubrik på änglisch, och idag en på spanska. eller typ låtsasspanska. HEJ DU SPANJOR/SPANJORSKA! Vad heter scrapbooking och layout på spanska? och säger man un eller una framför?)


Äh. Ni kanske vill se layouten oxå? Ännjåjj:Love, Elsie-papper | rött (favvofärgen) | mkt photoshoppat foto | skrivit en massa om mig själv. kan va kul att veta om ett par år. | scannad! Jag är duktig *applause*


kram H

 
ANNONS
 
Ojsan

Ojsan

21 juni 2007 17:28

Nån dag kanske du ska ha en rubrik på svengelska!?... ;D RÖD är jättesnygg, det tycker jag också! Jag ska också försöka göra en sån om mig... Om det går (hehe)

http://ojsan.bloggagratis.se

 
Sara

Sara

24 juni 2007 17:45

det är bra att du blandar språken så bra;) fiiin layout också:D

http://saraa.bloggagratis.se

 
miggy

miggy

24 juni 2007 23:36

Läcker LO *gillar!!

http://camilla-camomills.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se