Alla inlägg under augusti 2007

Av Hedvig - 23 augusti 2007 21:20

Skulle ju lägga upp två 12x12or, meen en av de var till en utmaning, så jag vet inte om jag får lägga upp den här än.

men en får ni se iaf, en ganska hysterisk sak *fniss*



It's me - med tonat hår :) Kom på att jag har glömt skriva datum på, det får jag nog göra sen.

nu ska jag gå och käka bullar som jag och syrran bakade ikväll. De blev missbildade, och väääldigt stora! men förhoppningsvis goda :D


kram H

Av Hedvig - 23 augusti 2007 16:19

Nytt format, och det var jääättekul! Smart tips: sy en söm i mitten av en 12x12plastficka så slipper man köpa ett 6x12-album!


En stor SANDHÖG:

Vi var i Danmark förra sommaren, och gick upp på ett gigantiskt sandberg, Rubjerg Knude. En fyr som höll på att sanda igen stod mitt i all sanden. Häftigt kort det i mitten då syrran sitter precis på kanten. Det var ganska brant på andra sidan...



Det vidrigaste jag vet:

Är ju typ, sniglar. Blä.



Tyvärr visas inte den gröna cardstocken med rätt färg, den ser alldeles gul ut :S Den är alltså ljusgrön och inget annat!


Hmm, vet inte riktigt vilket jag gillar bäst, liggande eller stående. Båda var lika kul :D


kram H


P.S Har två 12x12or på lut oxå, som jag ska försöka scanna ikväll :)

Av Hedvig - 23 augusti 2007 15:35

Vi börjar med ett kort :)



Japp, det är ett självporträtt på, hehe...

På den vänstra tagen kan man skriva ett namn när man vet vem som ska få kortet.


Kortutmaning på Sv. Scrapbooking, svart+vitt+accentfärg, och jag valde den underbart-snygga-passar-till-allt-färgen grönt!


snart kommer lite layouter oxå :)


kram H

Av Hedvig - 23 augusti 2007 15:15

Detta stod på Scrappiz-bloggen idag :D


Scrappizar; ett folkslag som klipper och klistrar. Som stansar och tejpar. De målar och stämplar och syr hela tiden.


Scrappizar; Teven betyder inget i deras liv, det sociala är att hänga på olika forum och träffas och pyssla i stora grupper. Den närmaste familjen kan få uppmärksamhet så länge det inte är ett stort projekt på gång som t.ex en cc .

Dammråttor stora som elefanter dansar omkring i deras hörn, men scrappizen ser ingenting. Det enda som är dammfritt är mappvagnen med alla papper! Och burken med alla fina smågrejor! Garderoben är som ett stort kaos, men bradsen och stämplarna är minutiöst organiserade!  


Scrappizar; är givmilda och öppna. De är godhjärtade och låter ingen annan scrappiz stå rådvill. Alltid redo att lämna tips om hur man gör och var man kan köpa det senaste! Reorna sprider sig som en löpeld bland dem, vet en vet alla en kort stund senare. De köper, säljer och de byter, oftast med varandra. De berömmer varandra för alla underbara, fina alster de gör. De stöttar och kommer med hjälpsamma idéer! 


Scrappizar; kan kännas igen på det sätt som de står och vrider och vänder på allt de kommer över för att se om det har något användningsområde till det som just de pysslar med. Och oftast kommer de på ett nytt sätt att använda just den grejen till. En glasbit, en glasspinne, en gammal knapp, ja allt kan komma till användning.Många av dem går med en kamera i handen när de är ute, för man vet aldrig vilka motiv man kan stöta på! De terroriserar sin familj med att alltid ta en massa bilder! De klär sina småbarn i färger som ska passa de nya papprena.Sanden, snäckorna och löven tar de med sig hem. Så ser du någon med fickorna fulla av naturens smågrejor kan det vara en scrappiz som där går! Ibland kan man se dem som lämlar i tåg med stora väskor på väg för att träffas. Men är du inte insatt i deras värld kommer du antagligen inte att fatta någonting när du lyssnar på dem, de har ett ordförråd som ingen annan förstår! 

Scrappizar; kan ha höga inkomster, men har inte mycket pengar kvar en vecka efter lön. Då har de suttit och surfat världen runt och hittat nya grejor de bara måste ha. Men att penningpungen är tom, och det blir gröt att äta resten av månaden, bryr de sig inte om när de väl har sina nya saker i sina händer och de sitter gärna och klappar på dem länge efter de kom. De visar stolt upp dem för alla som vill se! Och de som inte tycker det är lika fint som de gör, måste vara konstiga, i alla fall i en scrapparez ögon! 

Scrappizar; de gillar det färgstarka, det milda, det söta, det väna, det tuffa, det glittrande och det mjuka!  


Scrappizar; ett släkte jag är glad och stolt över att jag tillhör!

//Ewoek


Mitt i prick eller VAD?


kram H

Av Hedvig - 22 augusti 2007 17:45

okej, nu är jag en nörd, men gud vad lars winnerbäcks nya singel är bra!

Helt gudomligt underbar och som jag skrev i förra inlägget så spelar jag sönder den.

My god. Klicka dej genst till lasses myspace och lyssna. Om du lämnade mej nu. Det är en sån låt som alla måste höra, som man inte får missa. Och jag är sååå lycklig att jag kommer att vara i lisebergshallen 27 oktober och lyssna & se på en konsert med denna fantastiska artist.


LASSE <3


kram H


p.s nu ska jag gå och pyssla lite. stay tuned for some uppdatering of this blågg. ;)

Av Hedvig - 22 augusti 2007 14:51

Yeees!

Lasses nya singel finns på iTunes nu :)


Om du lämnade mej nu tillsammans med Miss Li.


Ska köpa den lite senare, men innan dess ska jag spela sönder den på MySpace. Hörs senare.


kram H


P.S Moneybrother har släppt nytt med.... :)

Av Hedvig - 22 augusti 2007 12:04

Klar med utseende-bytet, och yay, jag är grymt nöjd :)


Snurklorna i bakgrunden, gjorde jag med dessa penslar.


ha det bra :)


kram H

Av Hedvig - 22 augusti 2007 11:34

testar olika utseenden :)


kan se fult ut ett tag...

Skapa flashcards