Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

hejdå bloggläsare!

Av Hedvig - 15 februari 2008 20:49

hej alla glada (och ledsna med. fast det är onödigt att vara ledsen, så ni kan ju bli glada också.)


nu ska jag dra. eller imorgon då. jag ska åka bil o lämna er i sticket. i en hel vecka... oooooh... nu blev ni ledsna va? eller inte...

jag ska hursomhelst till vemdalen och bryta några ben kanske. jag ska nämligen åka snowboard, vilket är en helt sjuk idé.

men nästa lördag är jag at home again :D


ni kan ju alltid kolla på den här fina killen så länge.


kram på er allihopa.

lyssna lite på elin också! 

 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

15 februari 2008 23:19

Du är ju helt grym med akrylfärgen tjejen! Älskar akrylfärg :) Och vilka coola och bra bilder! Lycka till med snowboardandet (och benen)!

http://emmlisen.blogspot.com

 
Morfen

Morfen

19 februari 2008 14:31

Ha det så bra och välkommen hem igen sen! Grattis till vinsten på ScrapAddicted! KRAM

http://morfen.blogg.se

 
marie

marie

20 februari 2008 19:03

urhärlig LO, hoppas att du har alla ben kvar!

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

 
Sissi

Sissi

24 februari 2008 01:15

Grymt snygg LO på en grymt bra artist!
(Han handlade massa glass av mig på jobbet rätt nyligen med =P)

http://scrapbox.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se