Direktlänk till inlägg 24 februari 2008

Hemma igen sötisar...

Av Hedvig - 24 februari 2008 14:54

Hejsvejs!


Ingenting brutet och jag är hemma igen :) 

Gissa vilken trevlig överraskning jag fick när jag kom hem då?


Jo, att jag har vunnit en tävling på ScrapAddicted med min minnesförlustlayout (typ tre inlägg neråt kanske)!


Jag brukar vara med i de utmaningarna ibland, de är oftast väldigt kuliga, men det är alltid så sjukt många bidrag så jag trodde inte att jag skulle ha nån chans att vinna nån gång. Men superkul att jag gjorde det :D


Nu ska jag gå och scrappa, jiisses vilken abstinens man får när man inte får pilla på sina scrapsaker på en hel vecka!


Och när jag ändå håller på kan jag ju passa på att tacka för alla söta  kommentarer ni skriver. Jag blir såå glad, puss!


kram H 

 
ANNONS
 
Ojsan

Ojsan

24 februari 2008 18:02

Grattis, syrran! Den LO:n var ju sitsnygg!!!

http://ojsan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

maria

24 februari 2008 19:33

Va kul! Grattis! :D ses imorrn :)

 
EmmLa

EmmLa

24 februari 2008 21:44

Skönt att vara hel när man kommer hem, hoppas du haft kuligt! Och GRATTIS TILL VINSTEN, den var du väl värd med din supersnygga LO!

http://emmlisen.blogspot.com

 
marie

marie

26 februari 2008 17:39

åh så kul, jättegrattis till vinsten!

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se