Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Förö

Av Hedvig - 26 februari 2008 18:24

Hallå...

hoppas att ni alla mår bra. Jag har bestämt mig för att ta itu med min hög med ouppladdade layouter.

Dessvärre kommer jag inte överens med kameran/photoshopandet - den här layouten är SÅ mycket snyggare i verkligheten! T.ex så har den bruna akrylen en mer trevlig brun färg. 

(Scannern kan jag inte använda för den här osmarta datorn hittar inte igen den. Skriva ut - no problems! Scanna - much problems!)Vi lyckades pricka in den härligaste (enda fina?) dagen förra sommaren med ett besök i Gbgs skärgård. Najsigt!


Och så kan jag säga att jag fick faktiskt högsta betyg på mitt NO-arbete som handlade om kameran *stolt*


Ha det fint

hedvig 

 
ANNONS
 
Hanna/Ghostinya

Hanna/Ghostinya

26 februari 2008 20:21

först vill jag bara säga förlåt för att jag aldrig kommenterar, fastän jag kollar bloggen dagligen. jag ska bättra mig ;)

sen vill jag säga - snygg LO :) gillar "mosaiken" med bilderna.

http://heartQUAKE.bloggagratis.se

 
marie

marie

29 februari 2008 18:11

åååh så härligt somrig och snygg denna var! "nynnar: blå blå vindar och vatten..." :)

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se