Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Scrapdröm

Av Hedvig - 27 februari 2008 15:11

Kan ni gissa vad jag drömde inatt?

Jo, jag ringde på en dörr till ett litet gult radhus.

Dörren öppnades och gissa vem som stod där? Jo EmmLa!

(Nu har jag inte träffat henne i verkligheten, men det var hon. Ni vet hur säker man är i en dröm.)

Och så frågade jag henne om hon hade fått min halsduk (!).

Och det hade hon så då tänkte jag gå.

Men då sa hon att jag skulle komma in, och vi åt quinoa med yoghurt (don't ask me why!).

Sen tittade jag på klockan och den var tio över tolv och jag hoppade tre meter upp i luften och sa att jag var tvungen att gå tillbaka till skolan :)


Sen slutade drömmen. Ganska sjukt faktiskt, efter ett tag börjar man drömma om scrapmänniskor också xD


kram Hedvig


 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

27 februari 2008 17:38

Hahaha, vilken rolig dröm! :) Tänk att man kan drömma sådär, det märks att man är scraptokig då :D Skittuff LO här nedanför också, kan tänka mig hur snygg den är i verkligheten!

http://emmlisen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se