Alla inlägg under april 2008

Av Hedvig - 8 april 2008 21:31

Jomen, det kommer scrappat snart också.

det är kvalseriedramatik... vi vill helst ha upp rögle, så att vi kan åka dit och se skellefteå... Typ bara fem mil dit! Mycket spännande match ikväll!


Hursomhelst, jag är helt kär att greja med ps just nu... letade igenom lite bilder ikväll och hittade den här bilden som jag har tänkt på tidigare att den är lite rolig :)

Söt-lizzy arg på kameran... Hon ahr så fin ögonfärg ju!


kram H 

Av Hedvig - 6 april 2008 20:55

Ikväll har jag pysslat lite med actions i Photoshop som jag hittade via EmmLa.

En stor, fin orkidé och en liten "godisskål" med torkade rosor.

Det är kul att fota blombilder, men känns lite onödiga att scrappa, FAST de är så fina. Får väl hitta inspiration hos Åsa.




Enkelt sätt att fixa till bilder snabbt, även om jag gillar att bildbehandla och knåpa och greja... ;)


kramkram H 

Av Hedvig - 4 april 2008 21:29

aaw, vad jag är duktig. Jag har äntligen lärt mig att använda stämplar på mina kort!! :D

Alla dessa tre har jag stämplat massor på, så enjoy eller nåt:



Overlay med stämplar från Fontwerk, etikett från easer och hjärta från PSX. StazOn-dynan fäster på OH men luktar konstigt xD



Embossade cirkelstämplar från Banana Frog och målade med utspädd akrylfärg över. Hjärtoverlay med Fontwerk-stämplar och StazOn-dynan igen...


Eget mönstrat papper (en vägg) med akrylfärg & BananaFrog-cirklar. Lite gatsten under och återigen etikett från Easer. Även Grattis är därifrån.

Också Nikkolina från Katscrap. Jag har färglagt med vanliga färgpennor, känner mig lite säkrare på dom än akvarell, och så är det mycket roligare också :)


kramkram H

Av Hedvig - 1 april 2008 15:48

hejhej :)

i lördags var jag på scrapmässan, men bilder och sånt kommer senare...

Idag var det najs i skolan :) Vi skulle undersöka dopplereffekten, så min no-lärare satte sig i sin bil och körde längs gatan utanför skolan och tutade, det var väldigt skojigt! eller, det var väl en underdrift. vi skrek av skratt, särskilt eftersom min kompis Anna åkte med i bilen och vinkade som en drottning :) 


Två layouter:

Den här gjorde jag efter nån skiss i Scrapbooking mm, men det var efter deadline så jag skickade inte in den dårå.




3D-dekorationer är fint, fast just den här lilla ugglan har problem att hålla sig på plats. Dengillar att luta sig åt sidan.

Jag skulle egentligen skicka in den till Magdas graffiti-tävling, men jag kunde inte hitta kortläsaren. Den var nog nerpackad, för det var typ innan påsk. Jag ritade egen graffiti som jag färglade med akrylfärg, och sedan försökte jag skriva lite graffiti-ish också. Jag härmade ett typsnitt i datorn.


Men, jag har funderat på att sluta scrappa. Det kostar så mycket pengar och är så tråkigt nuförtiden :( 


/H 


Ovido - Quiz & Flashcards