Direktlänk till inlägg 8 juni 2008

Cecilia

Av Hedvig - 8 juni 2008 17:27

En layout som kom till förra söndagen på Scrapperiets lilla träff.

(Jag ska berätta en liten grej för er. Varje gång jag försöker skriva Scrapperiet så "glömmer" jag kvar ena fingret på skift-tangenten och det blir SCrapperiet. Min högerhand är mycket snabbare än vänstern.)Jag gillar att samla dekorationer såhär i kluster.

Här är

  • ett hjärta som jag har ritat själv och färglagt med Promarkers
  • en säkerhetsnål (min nya favoritdekoration!) med lite rickrackband
  • en knäckform (såg jag i AnnaB:s blogg) med en knapp.
  • Punchinella
  • häftklamrar
  • brads
  • bling


Imorgon börjar sista skolveckan (äntligen!). Eller vecka och vecka - vi slutar på onsdag. Imorgon ska vi till stranden och på tisdag ska vi "göra något med mentorerna". Vilket brukar betyda: "Öööh, gör vad ni vill så kan vi sluta lite tidigare...


Och på fredag ska jag till Grekland! =) =) =) =) =)


kram H 


 
ANNONS
 
Mimmi

Mimmi

8 juni 2008 18:16

Åh, vilken rolig!
XD
Ha det.

http://mimmiblogg.dobergirl.se

 
Zarah

Zarah

8 juni 2008 18:46

Först och främst - tack snälla du - vad glad jag blev nu!! *attackkramar*
För det andra - vilken mjuvlig layout! Så full av liv och glädje!
För det tredje - du är nästan kriminellt söt, du! :D

Ha en fin kväll!

*petar in Hedda i bloggrundan nu när jag äntligen hittat henne*
:D

http://zarischka.blogspot.com

 
annmari

annmari

8 juni 2008 19:24

O jag vill också åka till Grekland. Vart ska du åka? Ha det så skönt.
Du är duktig på att använda dekorationer, själv har jag nästan bara blommor och brads.

http://annmari.blogg.se

 
Ingen bild

Felicia

8 juni 2008 22:37

Hevig jag måste bara säga!
DU scrappar så otroligt fint!
Hur lär du dej egentligen heheh? :)
Kram Felicia

 
Kamilla

Kamilla

9 juni 2008 17:19

Vilken UNDERBAR LO =D
Jag måste bara ta en lift ;) jag blev bara sååå kär i den!!!
Jag har &så en höger som är snabbare...så ibland blir det riktigt tokigt =)
Ha det så underbart i Grekland & sola lite åt oss andra &så
Kram,kram

http://kamillasscrapping.blogspot.com

 
Kicken

Kicken

9 juni 2008 19:16

Hej!
Vad fina saker du har gjort!
Gillar färgerna på Lo:n.
Fast jag vet inte någon gång jag kan säga att jag INTE gillar färgerna du använder.
Du får alltid till det(undra hur många gånger jag har skrivit det till dig nu xD).

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Ulla

Ulla

9 juni 2008 20:47

Jätte snygg LO, och ha det riktigt skönt i Grekland nu....

http://tantscrappa.blogspot.com

 
Linda

Linda

10 juni 2008 09:59

Vilken jättefin layout! :) Skoj om du gör ett bidrag till min utmaning och jag tror inte alls att det du gjort är dåligt. :p

Kram

http://www.knorrigt.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se