Direktlänk till inlägg 9 juni 2008

BLOGGPARTY; andra bidraget

Av Hedvig - 9 juni 2008 21:12

Idag fyller mamma år och vi har varit ute vid stranden och haft picknick... det börjar bli lite svalare väder känner jag. Men det gör ju inte mig nåt. Ni kan gott få ha det kallt en vecka medan jag är i Grekland =) *eeeevil*


**** 

Bloggpartyt är ju helt galet kul!


Mitt nästa bidrag blir till Elsamajas utmaning att scrappa i övervägande lila. Visst säger jag som tycker mycket om den färgen :)


En fotolös layout om det jag tycker om just nu...

Eftersom jag är så snäll så har jag gjort bilden klickbar, så att du kan klicka och läsa mer noggrant. Och kom ihåg att googla alla eller kolla på Youtube, du kommer inte att bli besviken ;)


kramkram H 
ANNONS
 
Linn

Linn

9 juni 2008 22:12

Jätte fin! Jag har svårt för att inte använda foton. De behövs ofta för mig. Tycker de visar så mycket ;P

http://lajn.webblogg.se

 
Mimmi

Mimmi

10 juni 2008 10:22

Gratta från oss i Tyresö!

http://mimmiblogg.dobergirl.se

 
Kicken

Kicken

10 juni 2008 16:40

Hej!
Tack för den söt söta komentaren :)

Vad fuskit att åka till grekland, fast jag var där första veckan i maj, och det var inte så länge sedan. Men vi åkte bort när det fina vädret kom...

Jätte fin och annurlunda LO!
kommer nog att lifts någon gång.
Jag tycker att det är svårt att scrappa utan foton, fast jag har aldrig försökt utan ;) :)

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Eli Kristin

Eli Kristin

11 juni 2008 08:12

Så flotte LO's og bilder du får til ;) Artige kommentarer og kreative bidrag. Takk for titten hos deg - ha en fin dag! ;)

http://skorpion71.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se