Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Tillbaka

Av Hedvig - 22 juni 2008 21:23

Back home again...


och jag dementerar uppgifterna om att bloggen skulle ta sommarlov, det är ju nu jag har tid =)

återkommer imorgon med fler greklandsbilder och sånt, hoppas ni har haft en skön midsommar!


kram Hedvig

 
ANNONS
 
LenaS

LenaS

23 juni 2008 09:20

Hallojs! Kul att du vill vara med i vår bloggpartyutmaning, du får lägga till vad du vill, bara måstena är med ;o)
/LenaS

http://lenasochronjasscrapp.blogg.se

 
Elin

Elin

23 juni 2008 10:28

Hejhej!
Va inne på svensk scrapbooking, under 20 o såg din blogg o tittade in. Kul med någon i sin egen ålder, tkr jag! :)
Jätttefina LO,s du gör! Ha dt bra o titta gärna in i min lilla blogg om du får tid ;)
/Elin

http://blandatpyssel.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se