Direktlänk till inlägg 23 juni 2008

BLOGGPARTY; tredje, fjärde, femte bidraget

Av Hedvig - 23 juni 2008 10:22

Ack, sommarlov du sköööööööööna!


Lite fler bloggpartybidrag - inspirationen har varit på topp!


Lilos utmaning

ÄLSKAR att ta solnedgångsbilder, med de där mjuka, bleka färgerna...


Eponas utmaning

Ingen mening med den här layouten egentligen, ville mest bara scrappa!


Ewoeks utmaning

Kaxig layout med omöjliga kombinationer... det är ju sånt som är kul :D


Lyssnar på P3 dokumentär på sr.se - myyyyycket spännande! Jag brukar missa det på söndagskvällarna kl 6 (töntig tid), men tur att det finns på nätet.


ha det bra

kram H

 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

23 juni 2008 11:12

Apsnygga LO:s!! Den längst ner var riktigt tuff, och cool bild på dig :)

http://emmlisen.blogspot.com

 
Kicken

Kicken

23 juni 2008 12:29

Vad kul att du är tillbax!
Hoppas du har haft detn bra :)
Och OJ vad fina LO´s du har knåpat ihop, gillar den sista lo´n mest tror jag :)

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Ewonne

Ewonne

23 juni 2008 16:24

Jisses vad cool den var!!!! Jättekul att får se din tolkning... Tack för att du gjorde min utmaning!!!

http://ewonnes.blogspot.com

 
Lilo

Lilo

23 juni 2008 18:04

Supersnyggt!!! Allihopa och inte bara den efter min skiss! Du är fantastiskt duktig!!! =) =) =)

http://liloscrap.blogspot.com

 
mariem

mariem

23 juni 2008 19:06

gosh, du är GRYM!!! wow så läckra sidor!! Hoppas att du haft det mysigt i Grekland. Och måste säga att jag är jätteglad att du bloggar även i sommar. det är så kul att få se allt du skapar. :) Ha det gott!

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

 
Ulla

Ulla

23 juni 2008 21:44

Jätte fina Lo:er. Gillar effekten av det svarta du målat på sista LO:en.

http://tantscrappa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se