Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Grekland

Av Hedvig - 24 juni 2008 11:06

Hejhej :)

Grekland var underbart! Över 40 grader flera dagar, god mat, intressanta saker som vi tittade på (ingen sol&badresa här inte - även om det blev lite sånt också). Vi åkte alltså runt i hela landet typ och kollade in ruiner och sånt... låter inte så kul, men det var det!

Grekland har sååå fin natur, och 120 miljoner olivträd, och 80% av landet är täckt av berg... du ser, jag lär mig saker.


Mina resepolare: Muppkusin Anton och Happyface Mormor.


Collagen är klickbara - de flesta fotona är tagna av Anton/Han Med Kameran.

1. Utsikt från hotell första kvällen.

2. Solnedgång i Tolo

3. Teater med världens bästa akustik i Epidauros.

4. Grav i Mykene


1. Korinthkanalen. Det är typ 75 meter ner till vattnet *svindel* 

2. Jag framför cool guldskål på ett museum i Athen.

3. CITRONFANTA! Gud vet hur mycket sån jag har druckit.

4. Parthenon på Akropolis.


Jag har dessutom lärt mig nästan hela grekiska alfabetet så jag har kunnat läsa skyltar och sånt. Problemet är bara att jag inte fattar vad det betyder xD


ha det bra 

kram H


 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

24 juni 2008 11:34

Åh va härligt! Vill också!! Semestrar med ruiner och antika saker är roligare än sol&bad-semestrar helt klart :)

http://emmlisen.blogspot.com

 
annmari

annmari

24 juni 2008 19:41

Låter som om du har haft det härligt. Ska bli spännande at se när du scrappar om resan sedan

http://annmari.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se