Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Bloggparty; sjätte bidraget + bonuslayout =)

Av Hedvig - 24 juni 2008 12:45


Lena & Ronjas utmaning 

Älskar de där fotona *skratt* Ritade en dödskalle och glittrade och fixade till ögonen med 3D-lack :)


Jag har märkt att det är inne med små foton, så då ville jag testa det också, med en liten bildserie på min kompis Sanna då hon skulle bada i maj och det var kallt och typ 72 tusen maneter runt omkring :) 


Ha det bra!

kram H 

 
ANNONS
 
Ingen bild

ScräpEmma

24 juni 2008 18:31

Fullkomligt älskar det du gör!!! Och "vi spelar på liv och död" är ju bara helt underbar...vilka foton :-D

 
kicken

kicken

25 juni 2008 18:03

Hej!
Vilka fina Lo´s!
Gillar den längst upp mest!
Gillar färgerna, och jag gillar 3-d lack... Jag tror jag måste skaffa det :)
Och glitter och bling bling också, jag gillade inte det så mycket förut, men nu gillar jag det jätte mycket!
Jaja, till din lo nu :)
Din döskalle är ju helt underbar!
Den har ett så fint utryck :)

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se