Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Jag idag

Av Hedvig - 28 juni 2008 18:17

Någon som har följt min blogg så länge att de kom ihåg den här layouten? Jag gjorde den för ganska precis ett år sedan och skrev en massa om hur jag var just då.

Det var ungefär då som jag började bli nöjd med mina alster också. Ja, förra sommare var en bra scrapsommar.


Hursomhelst så bestämde jag mig för att göra en layout med samma tema sådär ett år och en vecka efter. Jag tog Scrapaddicteds senaste bloggutmaning och gjorde den här layouten. Blått och gult har jag nog aldrig gjort nåt med förut. Dels så är det svårt att inte få Sverige-associationer och så är det egentligen en ganska ful kombination. Men jag blev väldigt nöjd med layouten iallafall! Den prickiga overlayen har jag skrivit ut själv på OH.Ser du den lilla typ blomman nere på fotot? Det är en gnuggis som jag köpte på Lagerhaus på rea. Nice!


Kolla vad jag har gjort... jag har dammat av modelleran som jag höll på med för typ sju år sedan. Dessa vackra skapelser har jag och Sanna gjort:


ha det bra!

kram H 

 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

28 juni 2008 19:55

Va fint Hedvig!!

http://emmlisen.blogspot.com

 
Kicken

Kicken

28 juni 2008 22:15

Fin Lo!
Jag tycker också att det är svårt att scrappa i blå/gult, och färgerna passar inte så bra ihop heller för den delen. Men du fick till det jätte bra!

Snygga modellsaker ni gjorde för typ 7 år sedan(eller vad det nu var;)). Kan bli kul att scrappa med :)

Nu till en helt annan sak.
Jag har för mig att du bor i Halmstad, och jag ska till Tylösand(ligger utanför halmstad) en vecka i sommar någon gång med min pappa(och syrran). Och jag undrar om du vet några bra scrapbooking shoppings i halmstad(ska få pappa att åka in dit om det finns någon/några ;))?
Hoppas du vet någon
Kramizzz kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Lilla katt

Lilla katt

29 juni 2008 11:29

Skitsnygg!
Visst var dete n svår utmaning, men tyvärr tror jag inte din LO får vara med, det skulle vara fyra foton :S Men sen var skitsnygg!

http://www.giiisen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se