Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Lite gammalt

Av Hedvig - 29 juni 2008 21:55

Okej, såklart att det skulle vara fyra foton med. Jag menar, varför skulle jag INTE glömma bort något? (layouten i förra inlägget)

I och för sig så skulle jag ju kunna tjoffa på tre foton till *lol*


Här är tre halvgamla layouter som inte har blitt uppladdade av nån anledning... de är ganska mysiga allihopa!


Dålig bild, jag vet. Och liten. Till tävling hos Pappersbiten.


Mina favoritgodisfärger :)


Till tävling hos Brunsons på temat då och nu. Den blev ganska tjoffig och jag höll på och pilla med den i evigheter...


Idag har vi haft scrapdag här. Jepp, VI! Jag, syrran och mamma. Det är så att mamsen har ett album, men hon har inte scrappat någonting i det, och det tyckte jag och syrran var fel. Så vi bestämde att vi skulle scrappa idag, och vet ni? Mamma har gjort sex (!) stycken 6x6-layouter och hon tyckte att det var riktigt roligt!

Jag får väl lägga upp resultatet här veckan ;)


ha det bra

kram H


 
ANNONS
 
Kicken

Kicken

29 juni 2008 22:33

Jätte jätte fina Lo´s!
Gillar den längst åt.... ALLA hållen, mest!
Den längst upp kan man inte se så bra men det jag kan se ser jätte jätte bra ut!
Lo nr 2 var välldigt cool och snygga färger, och jag blir alldeles för sugen på godis sär jag ser den ;)
Och den 3:dje var cool, gillar dom gröna runda ringarna, tror jag ska ta och köpa rundar ringa(eller en rund ring) till min Qk :)

Men vad kul att få med mammsen att scrappa, min mamma skulle typ vägra ;)
Längtar tills du lägger upp dom så jag får se :)

Synd att du missade att det skulle vara 4 foton på förra Lo´n. Du kan ju göra en ny annars ;)

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Lilla katt

Lilla katt

29 juni 2008 23:22

Älskar RYD-LO'n sketasnygg, tycker det är såå snyggt med småbilderna.
Ska du "jobba" hos Scrapperiet på mässan i Halmstad i helgen. Hade tänkt åka, men ska vara hos farmor och farfar den helgen, har inga större förhoppningar om att farfar vill åka till Hlstd. till en scrapmässa med mig. Men det hade varit kul att ses!

http://www.giiisen.blogspot.com

 
annmari

annmari

30 juni 2008 08:32

Va kul att du fått din mamma att scrappa. Annars brukar det ju vara tvärsom. Jag längtar till min semester börjar så jag också kan få lite tid till scrappande, har inte gjort något på länge nu känns det som

http://annmari.blogg.se

 
Lilla katt

Lilla katt

30 juni 2008 12:20

Jag har nästan övertalat min mamma att testa på att scrappa :D

Är det bara för mig, eller är SS fourm kraschat?

http://www.giiisen.blogspot.com

 
Linn

Linn

30 juni 2008 12:35

jag har försökt övertala min mamma att scrappa, men det verkar inte bli av :/

http://lajn.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se