Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Mammas alster

Av Hedvig - 30 juni 2008 12:35

Linn, Linnea & Kicken, visa era mammor det här:



De här layouterna i storlek 6x6 gjorde min mamma igår... hon är så stolt =)

Lägg märke till korsstygnen på den orange-gröna layouten och pärlorna som hon har sytt fast på layouten nere till vänster! Ni ser att hon har pysslat med annat, mer trådaktigt innan ;)


Idag ville hon inte jobba, utan hon ville scrappa ännu mer :)


kram H 



 
ANNONS
 
Kicken

Kicken

30 juni 2008 12:46

Hej!
ja detta kan jag ju visa mamma :)
Jag gillar nog den längst upp i mitten mest :)
Hoppas att din mamma börjar scrappa.

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
annmari

annmari

30 juni 2008 19:14

Ja det var fina grejer din mamma gjort. Inte tror man att det är första försöket inte

http://annmari.blogg.se

 
Syrran

Syrran

30 juni 2008 19:32

Åh så bra hon va!
Min favorit är nog......
den oranga eller den med pappa
:D

http://ojsan.bloggagratis.se

 
Ulla

Ulla

30 juni 2008 22:30

Talangen har gått i arv ser jag.. Väldigt snygga LO:er. Och så många du hunnit med, skönt med sommarlov förstår jag... LO:en Nu och Då, är kanonläcker...

http://tantscrappa.blogspot.com

 
Linn

Linn

2 juli 2008 20:06

haha, va kul! Min mamma vill inte. Hon sa att hon kunde tänka sig att scrappa kort men det blir nog inte av ;P

http://lajn.webblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se