Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Bloggparty; sista bidraget

Av Hedvig - 30 juni 2008 15:23

Ja, det blir nog inte fler alster nu...


Tettes utmaning


ha det bra

kram H 

 
ANNONS
 
Kicken

Kicken

30 juni 2008 18:00

Jätte jätte snyggt kort!
Jag ska precis lägga upp mina susta bidrag nu. Om jag inte hinner någon mer nu, men jag tror inte att jag kommer göra det. Fast jag ska nog scrappa utan någon tävling :)

Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Angela

Angela

30 juni 2008 20:55

Supersnyggt kort, gillar det stilrena och färgvalet!

http://trivsammastunder.blogspot.com

 
Tette

Tette

30 juni 2008 21:16

Jättefint kort och kul att du är med på min utmaning!
Kram Tette

http://ogonblicken.blogspot.com

 
Ulla

Ulla

30 juni 2008 22:31

Helt underbart kort!!!!

http://tantscrappa.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se