Direktlänk till inlägg 1 juli 2008

Konfirmerad

Av Hedvig - 1 juli 2008 14:23

Idag var jag och köpte Scrapbooking mm, kolla på sidan 138 så hittar ni en layout som jag har gjort ;)


En helt annan layout kommer här:

Min kusin då han konfirmerades i våras. Kolla in rosorna *stolt*

Overlayen har jag fixat själv med ett digitalt papper.


Ska ni på mässan i Halmstad i helgen? Då finns det ett erbjudande ni inte får missa! Skriv ut det här inlägget i Scrapperiets blogg och ta med så får ni 10 % rabatt i Scrapperiets monter på mässan =)


Här har vi nyss bakat bullar!

kram H 


 
ANNONS
 
Kicken

Kicken

1 juli 2008 14:55

Hej!
Jätte snygg Lo!
Gilalr färgerna ;)

Du är utmanad av mig, kolla i min blogg
Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Ingen bild

maria

1 juli 2008 15:36

vilka urläckra saker du har gjort sen ja kollade in senast!!!(har vart bortrest)
vi får ta å ses nån dag! :) kramkram

 
EmmLa

EmmLa

1 juli 2008 16:31

Vilken härlig layout, tycker mycket om ditt overlay =)

http://emmlisen.blogspot.com

 
Ewonne

Ewonne

1 juli 2008 17:08

Du gör ju bara så fina layouter!!!

Kolla in min blogg! :o)

//Ewonne

http://ewonnes.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se