Direktlänk till inlägg 2 juli 2008

Lite smått...

Av Hedvig - 2 juli 2008 19:07

...och lite gott!

De bakade vi igår...


___________________ 

Har blivit utmanad av Kicken!

Regler:

 • Beskriv först reglerna
 • Svara på alla frågor
 • Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din
 • Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?

 • Laga korv stroganoff (som f. ö. blev väldigt god och sambal oelek-ig)
 • Simma (fast det blev prommis istället)
 • Skriva ut lite foton
 • Städa mitt rum (så att jag kan scrappa....)
 • Kolla på Eli Stone och Project Runway, kanske...


Vad gjorde du för 10 år sedan?
Dagis, antar jag. Om jag inte var ute i världen nånstans, det var ju sommar typ...


Ställen du bott på?

 • Skellefteå
 • Halmstad


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

 • Köpa ett hus där jag skulle ha ett typ JÄÄÄÄTTESTORT scraprum med en massa coola saker.
 • Köpa en, nej, två eller tre kameror.
 • Resa nånstans långt bort, typ ut i rymden - det skulle vara coolt.
 • Skänka till olika organisationer som jag gillar.
 • Ge bort lite mer. Jag menar, vem behöver vara biljonär?


Jag utmanar:


______________

Och så är jag så glaaaaaaaad!! Varför det då? Jo, för jag har vunnit TVÅ (2) bloggpartyutmaningar av sju som jag var med på. JIPPI! (Det var Epona och Ewonnes utmaningar jag vann.


Ha en bra dag!

kram H P.S Papp & Scrap har en utlottning och jag måste länka till deras webbutik, så då gör jag det nu! 

 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

5 juli 2008 15:50

Nu har jag svarat också :)

http://emmlisen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se