Direktlänk till inlägg 6 juli 2008

it's been 300 slow days in a row...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD


____ 

Två layouter från scrapdagen för en vecka sen... 

I påskas så roade jag mig med att ta närbilder på grejer som gör att det blir påsk liksom, det blev riktigt mysig känsla i allihopa tycker jag. Pillig layou, dekorationerna var svåra...


Alltså, jag är HELT kär i den här dumma dumma katten. Hon är såå fin, men så irriterande... 


___

Sen så har jag blivit award-ad (svengelska är mitt språk....) också, utav både sötigaste Kicken och sötigaste Lilla Katt.

Who gets the "Brillante Webblog Award"?

Websites and blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency,the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.


Men det är så svårt att veta vilka man ska ge de till, det finns så många!

Alla som läser min blogg och alla som kommenterar så fint tycker jag är värd den här awarden. Varsågod!


ha det finfint!

kram H 


 
ANNONS
 
kicken

kicken

6 juli 2008 21:33

Hej!
Så snygg Lo´s!
På den första Lo´n är det så många snygga dekorationer och en så härlig känsla i hela Lo´n!
Och Den andra Lo´n var så cool!
Söt misse och coola blommor :)

Kramizzz kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
ScräpEmma

ScräpEmma

7 juli 2008 13:48

Så läckra LOsar!!!! Gillar speciellt den med den lille irriterande katten...:-D

http://scrapemma.blogspot.com

 
ANNAANNA

ANNAANNA

7 juli 2008 22:51

Hallå tjejan!

Jag tittade lite efter dej på mässan... Jag var där flera timmar på lördagen (tänkte, jag tar stranden på söndag istället...) å sen eftersom det inte blev strandväder så yrade jag ner en stund på söndagen också...

Jo, om du eller några av dina läsare vill vara med och tävla i min blogg så är ni hjärtans välkomna. Jag tror det kan ta kanske 3 sekunder att deltaga...

http://wonderings.blogg.se/2008/july/taaaaaavling.html

http://wonderings.blogg.se

 
Kicki

Kicki

8 juli 2008 15:13

Du skapar så snygga grejer!!! Är så skoj att titta in i din blogg!
Kram Kicki

http://kickis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 3 juli 2008 16:27

Ja, det är bloggparty hela sommaren!    Ankis utmaning att göra eget mönstrat papper var skiiiiiiitkul!! Jag gjorde då bakgrunden och det randiga pappret med titeln. Allt är ritat och målat själv, t.o.m. motivstämplar var förbjudet (jag antar att mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se