Direktlänk till inlägg 10 juli 2008

Scrapperiet-stuff

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet!

Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)


Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit BergmanMin underbara syssling! I sommaren kommer han och hans föräldrar, som bor i USA, äntligen hem till Sverige! Jippi :D


Och ett kort också...


Och om du vill veta exakt vad jag har använt och hur jag gjort, så tycker jag att du ska rusa in i Scrapperiets blogg!


kram H


Och bästa låten då, eller lite av den iallafall. Den braiga versionen gick inte att få in i bloggen. 

 
ANNONS
 
mariem

mariem

10 juli 2008 21:20

sicken inspirationskick du bjuder på! din stil är verkligen cool! :)

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

 
marie

marie

10 juli 2008 21:26

måste bara fråga, det söta svarta pianot(?) på den urläckra layouten om din favoritlåt, vad är det för något, var kan man hitta det? ser jättefint ut!

http://www.mariesgalleri.blogspot.com

 
kicken

kicken

11 juli 2008 17:07

Hmm, nu hade jag precis skrivit en jätte lång komentar,så försvan allt!!!
Nu så ska ju syrran ha datortn,så jag hinner inte skriva om det. Men du får nöja dig med att alla lo´sen och kortet är så SNYGGA(snyggt;))!!!
Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
ScräpEmma

ScräpEmma

11 juli 2008 21:10

Det är alltid en sån kick att kika in hos dig! Du är verkligen grymt duktig!! Jösses, i vilken liga spelar inte du när du hunnit bli gammal tant, som jag...???

http://scrapemma.blogspot.com

 
stämpelboden

stämpelboden

5 december 2008 07:54

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/

http://stampelboden.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Av Hedvig - 3 juli 2008 16:27

Ja, det är bloggparty hela sommaren!    Ankis utmaning att göra eget mönstrat papper var skiiiiiiitkul!! Jag gjorde då bakgrunden och det randiga pappret med titeln. Allt är ritat och målat själv, t.o.m. motivstämplar var förbjudet (jag antar att mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se