Direktlänk till inlägg 11 juli 2008

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem!

Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämplar och en layout med inspiration utifrån en bild.


Här är min shabby chic-sparburk. Gjord av ett Pringles-rör, ganska överdekorerad men himlans kul att göra!Och layouten - trodde jag. Läste sen att inga stansar/QuicKutz etc. var tillåtet. Ooops! Menmen, layouten blev inte riktigt som jag hade tänkt mig ändå..Och gissa vad jag ska göra ikväll! Jo, jag ska på den här filmen:

Kulkul!!


ha det bra

kram H

 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

11 juli 2008 13:04

Apsnygga grejer du gjort! Ha så trevligt ikväll :)

http://emmlisen.blogspot.com

 
Ingen bild

maria

11 juli 2008 14:34

finfina saker! :) Ahh, va kul, såg musikalen i stockholm=SKITBRA!

 
sannaf

sannaf

11 juli 2008 16:40

Galet snygg sparbössa!!!!
Häääääärlig layout!

http://sannaf.blogspot.com

 
kicken

kicken

11 juli 2008 17:02

Men GUUUD!
Vad snygg sparburk, skulle man få beställa en? ;)
Och cool Lo ;)
Kramizzz Kicken

http://kickenscrappar.blogspot.com

 
Annica H

Annica H

11 juli 2008 22:22

Kan aldrig bli överdekorerat tycker jag! Det är ju det som är roligast!
Jättefint!!

http://annicah.wordpress.com

 
Ulrica

Ulrica

13 juli 2008 08:16

Jag tyckte att din burk var helhäftig & coola färger! =)

Ha det bäst, kramen

http://www.mysmumlan.blogspot.com

 
annmari

annmari

17 juli 2008 19:26

härlig sparburk.
Var filmen bra?

http://annmari.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg! är så trött på bloggagratis >:(   Den nya bloggen hittar du här:   Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!   kram H    ...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Av Hedvig - 3 juli 2008 16:27

Ja, det är bloggparty hela sommaren!    Ankis utmaning att göra eget mönstrat papper var skiiiiiiitkul!! Jag gjorde då bakgrunden och det randiga pappret med titeln. Allt är ritat och målat själv, t.o.m. motivstämplar var förbjudet (jag antar att mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se