Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

sista inlägget

Av Hedvig - 13 juli 2008 14:23

äntligen har jag fixat mig en ny blogg!

är så trött på bloggagratis >:(


Den nya bloggen hittar du här:


Hoppas att du hänger med mig dit och tänk på att ändra alla eventuella länkar!


kram H 


 
ANNONS
 
EmmLa

EmmLa

13 juli 2008 15:32

Jag hänger med dig till blogspot :) Ska ändra min länk till dig nu!

http://emmlisen.blogspot.com

 
Vicko

Vicko

31 augusti 2008 18:28

Hej!
Jag tittar in på din blogg lite då och då:)
Ville bara säga vilka gina saker du har gjort!

Kram
Vicko

http://vicko.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

CC

Av Hedvig - 11 juli 2008 10:40

På Svensk SCrapbooking var det en cybercrop när jag var i Grekland. Så mycket inspiration det fanns att hämta där när jag sen kom hem! Söta Kat gav oss i teamet tre egna utmaningar, gör en sparburk för scrappengar, ett monokromatiskt kort utan stämpl...

Av Hedvig - 10 juli 2008 19:29

Nu har jag scrappat lite nytt för Scrapperiet! Jag fick finfina papper, och den nya cardstocken med ljusare kärna, som jag har velat testa länge =)   Min favoritlåt: I will always be your soldier med Marit Bergman     Min underbara syssling! I som...

Av Hedvig - 8 juli 2008 11:56

Nu ska jag ta tag i det. Alla resor som inte har blivit scrappade.    Stockholmsresan förra sommaren. London-resan. Stockholm igen, den glammiga resan ;) Och så Grekland i år.   Jag ska göra de minialbum som jag har planerat så omsorgsfullt. Och de s...

Av Hedvig - 6 juli 2008 16:45

Igår var jag på Summerscrap-mässan här i stan! Det var jättetrevligt, hoppas det blir återkommande =) Jag lyckades hålla mig till att köpa liiiiiiite, det tyckte jag var duktigt. Jag hittade bl.a. svart spets, det var coolt. Coolare än vitt xD   ____...

Av Hedvig - 3 juli 2008 16:27

Ja, det är bloggparty hela sommaren!    Ankis utmaning att göra eget mönstrat papper var skiiiiiiitkul!! Jag gjorde då bakgrunden och det randiga pappret med titeln. Allt är ritat och målat själv, t.o.m. motivstämplar var förbjudet (jag antar att mi...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se