Senaste inläggen

Av Hedvig - 26 mars 2008 09:50

En konstig färgkombination såklart.

Men jag fick en plötslig bild i huvudet av det här kortet på tåget hem igår. Så är det ofta. Jag tänker när jag tar foton att, hmmmm, de här är nog scrapbara... och sen så får jag en bild i hjärnan hur layouten ska se ut, någon gång. Typ när jag ligger i sängen eller sitter på en lektion eller, som igår, på ett tåg.


Nu blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev snyggare :)


Eget mönstrat papper med min otroligt användbara hjärtstämpel från PSX, foamstamp, doodling, kraft CS och mönstrat från Dream street papers.


Och jag gjorde en ordentlig baksida osså...


Det är en fin dag idag. Och jag har påsklov hela veckan ut. Och på lördag är det mässa i Gbg. KAN livet bli BÄTTRE?? Nejnej :)


kram H 

ANNONS
Av Hedvig - 24 mars 2008 18:01

Äh. Jag kan inte sluta tänka på den.


När jag var på Kent i torsdags - som f.ö var helt magiskt, men det var inte det jag skulle säga nu - så såg jag en tjej som hade världens snyggaste kappa.

Den var lite stor, nån oversize-modell, a-linjeformad, knappar och helt sjukt söt. Dessutom hade den ett mönster, ni vet sådär riktigt pyttesmått svartvitrutigt.


Typ så här fast något (haha!) snyggare och mindre mönster, men ni fattar va?

Så underbar den var och den blir bara snyggare ju mer jag tänker på den. Nån som kanske har sett något liknande? Var? Prislapp?


Om jag inte får något napp på detta så behöver jag ändå lite ytterplaggshjälp. Även om våren inte har kommit ännu så är det nog bra att ha en vårjacka sedan när den kommer. Jag är inne på någon färg - inte svart - som inte är röd... Är det någon som har sett något snyggelisnyggish?

Haha, gärna på nån kedja typ H&M. Så att det inte kostar föör mycket.


Tacksam för all hjälp :D

kram H

ANNONS
Av Hedvig - 23 mars 2008 20:39

Meh, det var ju inget Parlament ikväll.... (ner med Bingolotto...)


Hursomhelst, gårdagens experiement gav mersmak... men det här är nog sista gången jag laddar upp sånt här. Det här ÄR en scrapblogg, med, i undantagsfall, små vardagliga (tråkiga) inlägg.Tycker nog ändå att den igår var lite snyggare...


kram H

Av Hedvig - 23 mars 2008 15:22

Hej, jag fortsätter blogga, fast jag är "away"...


Hursomhelst, här är min lilla syssling i USA, världens sötaste Leo *älskar*


Och ikväll är det Bjööööörn i Parlamentet *yay* (behöver jag förklara vilken Björn jag menar??)


kram H

Av Hedvig - 22 mars 2008 22:15

Hejhej :)


Trots att jag är i Ryd så blir det ett litet inlägg...

titta vad jag har knåpat ihop för hand och i PS!Ett litet test sådär, men den blev ganska snygg :)


Nu är det bara en vecka kvar till MÄÄÄSSSANNN!!! Gud vad jag längtar!!


kram H

Av Hedvig - 20 mars 2008 14:06

Nu sticker jag bort tills på tisdag.


GLAD PÅSK!

(ät mycket godis nu....)


kram HAv Hedvig - 18 mars 2008 21:39

Sådär. Nu har jag bara kvar sammanfattning och utvärdering av mitt so-arbete. Åh herregud vad min so-lärare tycker om arbeten!!


Laddar upp layouterna som jag har gjort med mina första DT-grejer från Scrapperiet :D 


(Det braiga med de här pappren var ju att de passade till alla foton! Nämen ärligt, jag satt med lite foton och bara "nanana, vilka foton matchar till grejerna...hm... det och det och det fotot!")

(I pratbubblan står det: Use what talents you possess - the woods would be very silent if no birds sang there except those that sang best


Fiiiina papper från Dream Street Papers, klicka dig in till butikens blogg om du vill veta mer exakt vad jag har använt ;) 


kramkramkram Hedvig 

Av Hedvig - 17 mars 2008 20:36

Hej igen...

...just när jag hade bestämt mig för att blogga flitigt och ofta, KANSKE göra inlägg med någon som helst substans? Men då kommer det saker i vägen - som dataförbud t.ex


I fredags hälsade jag på hos Misan och Lotta, även kända som ägare till Scrapperiet, där jag är DT-medlem. Där var även Lina och Camilla, Åsa kunde tyvärr inte komma, men Lotta tog foton och vi skulle klippa in Åsa på bilderna xD

Hursomhelst så planerade vi lite inför mässan, och jag fick en PÅSE med mycket papper och dekos och sånt, ni fattar :) Uppladdning av de layouterna under veckan.


En annan layout kan jag ladda upp iallafall :)

 

Titeln är Inga vanliga snögubbar, jag gjorde en prinsessa med serpentinhår och Sanna ett spöke.

Titta på "SNÖ" i titeln och vrid huvudet lite åt höger (fast inte om du har nackspärr, då kan du skippa det) så ser du att det står ONS egentligen. Det klippte jag ut från ett ark Hamblys rubons, det gäller att använda hela arket.


PÅ TORSDAG ÄR DET KENT I VÄXJÖ :'O


kramkram Hedvig


  • Kimya Dawson - Loose lips
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se